Brainstorm over onbruikbare smartphones op Opwekking 2011

Er zullen meer festivals en conferenties mee te maken hebben: smartphones die bij normaal gebruik, toch al na krap een dag, laten weten met een lege batterij te komen zitten, kunnen niet bij de tentjes opgeladen worden. De wandcontactdozen bij de wc's geven net genoeg power om weer wat uurtjes mee verder te kunnen gaan maar het houdt niet over, waardoor men spaarzaam met het gebruik van deze alleskunners om meent te moeten gaan.


Ik zeg: gemiste kans. Komt voort uit de gedachte dat twitteren vanuit de samenkomst of andere plaatsen op de conferentie, misschien wel de meest logische en werkbare manier van zegening verspreiden is, naar de buitenwereld rondom de Opwekkingconferentie!

Ik heb er wat tweets aan besteed maar, of het nou is omdat men dus zo min mogelijk met de telefoon tweet vanaf opwekking vanwege die batterij of dat men er nu pas voor het eerst over na gaat denken: de response bleef wat uit. Tot vandaag :)

Mijn eerste tweet luidde:"Interessante ontwikkeling: blijven achter door lege smatphonebatterij. Oplossing: contactdozen in de samenkomststoelen!"

Er kwamen een aantal reacties:
Aangezien dit bericht een aantal keer geReTweet is en er eveneens een positieve reactie op kwam via Twitter heb ik vandaag, 'vertrekdag' van Opwekking, via de hashtag #brainstormopwekking de volgende tweet online gezet:"Gebruik om mee te denken over "Wat te doen aan de lege smatphones?! Zo twittert er niemand mooie opw-tweets" "

Zie hier de reacties:


Reacties

Populaire posts