Gospel TwiterJockey Collective

Mooi weekje achter de rug met het twitteraccount GospelTJC. Een initiatief waardoor twitteraars dagelijks maximaal 5 liedjes voorbij zien komen van christenartiesten. Er zijn inmiddels al 12 TJ's! 7 full-timers die elk een dag voor hun rekening nemen en 5 reservebankTJ's voor het invallen :) Gospelnummers, dan weer kritisch en hard, dan weer bemoedigend of vernieuwend in dit genre.

Deze week is er een shout-out gedaan voor nieuwe TwitterJockeys voor de vrijdag en zaterdag. Marianne en Johan hebben vanaf het eerste uur zich vol overgave gestort in dit nieuwe gebeuren (bij mijn weten bestaat er nog niet zoiets) en vinden andere mooie dingen op hun pad. Vrijwel meteen hebben zich deze week twee nieuwe TJ's aangemeld: Jacob-Jurian http://twitter.com/Hsuan_ (momenteel ook DJ bij SaltRadio http://www.twitter.com/SaltRadio dus genoeg Gospelkennis) en Anke http://www.twitter.com/Anke_NL nemen vanaf volgende week het stokje over!

Wat bijzonder om te zien hoe zoiets gewoon werkt! Er worden plaatjes aangevraagd, reacties gegeven van enthousiast tot opbouwend, er zijn per geplaatst nummer telkens weer clicks meetbaar en er is steeds weer nieuwe muziek. Qua volgersaantal zitten we op dit moment op 559 volgers en daar kan nog veel meer bij ;)

Meer info: http://gospeltjc.navida.nl

Mooi om te zien dat dit ook gewoon iets is wat meedoet in Gods Koninkrijk. We moeten er misschien wat aan wennen met z'n allen, zo'n medium, maar links laten liggen is een gemiste kans :)

Reacties

John zei…
Wie had dit kunnen denken he? Toen we voor het eerst begonnen, super om te zien dat er zo snel nieuwe TJ' s gevonden zijn.

Groet en Gods zegen, John

Populaire posts