Naar #Hemelvaart en #Pinksteren met je Twitter- of Facebookaccount

Ze staan weer helemaal klaar om jou dagelijks, 15 dagen naar de betreffende feestdag toe, over Hemelvaart en Pinksteren te informeren en deze feesten te laten beleven. De Twitterkalender en de Facebookkalender over Hemelvaart en Pinksteren.

Twitter:
www.twitter.com/naarhemelvaart

www.twitter.com/naarpinksteren

Facebook:
www.facebook.com/naarhemelvaart

www.facebook.com/naarpinksteren
Maar waarom zou je deze accounts, naast die van NaarKerst en NaarPasen natuurlijk, ook nog eens gaan volgen?

Voor jezelf
Stel dat je alles al weet over Hemelvaart of Pinksteren: waarom zou je er dan niet gewoon jaarlijks opnieuw bij bepaald hoeven te worden? Het zijn belangrijke gebeurtenissen uit de christelijke geschiedenis waarin grote dingen gebeurt zijn. We gaan dit 15 dagen achtereen aan je laten zien middels liedjes, diverse links van overal vandaan en ook via Bijbelteksten natuurlijk. En dan zeker niet alleen die uit het Nieuwe Testament van de Bijbel. Ontdek! Voor het eerst of opnieuw. Laat je verrassen.

Stel je weet nog weinig of denkt hierbij alleen aan vrije dagen en ruige feesten: laat je eens nader informeren over Hemelvaart. Het gaat vaak over die mannen die verdwaasd hun Meester voor de tweede keer van hen weggevoerd zien worden en over de engelen. Maar waarvoor diende het? Waarom kon Jezus zijn leven niet gewoon op aarde 'uitzitten'?

Ook bij Pinksteren gebeuren er bijzondere dingen in de Bijbel. Laat het je uitleggen op zeer diverse wijze zodat je een beter en wellicht mooier beeld krijgt van wat dit feest inhoudt.

Voor je vrienden en volgers
Wat is er mooier dan datgene wat centraal staat in jouw leven te delen met anderen zonder dat je daarvoor heel erg hoeft te zoeken of bedenken? Deel dan ook die berichten die jou raken en gezegend hebben aan je volgers. Zo kunnen ook zij deel krijgen aan datgene wat wij vanuit Eerste hand overgeleverd hebben gekregen. Door genade :) Dat kún je toch niet voor jezelf houden?

Vanuit stichting NaVida willen we dit graag aan je aanbieden en aan de mensen om je heen omdat we geloven dat Jezus niet dood is gebleven maar Koning is over iedereen die dat maar wil. Dat je je daardoor vrij mag weten om tot God te gaan. Dat je je zijn kind mag noemen en op die manier met Hem om mag gaan. Dat Hij in jou wil zijn om je leven te leiden, zodat je het niet meer allemaal alleen hoeft te doen.

Volg deze accounts en doe je ding: like, ReTweet, deel, reageer, denk erover na en wees gezegend.

Reacties

Populaire posts