NaarHemelvaart en NaarPinksteren

In navolging op de twitteraccounts @NaarKerst en @NaarPasen heb ik voor stichting NaVida ( www.navida.nl ) nu ook de twitteraccounts @NaarHemelvaart en @NaarPinksteren aangemaakt om op Twitter te volgen.




Daarbij horen uiteraard ook de Facebookpagina’s:
Naar Hemelvaart: http://www.facebook.com/NaarHemelvaart
Naar Pinksteren: http://www.facebook.com/NaarPinksteren

Net als met NaarKerst en NaarPasen zullen deze twee nieuwe twitteraccounts een periode tot en met de feestdagen zelf informatie geven, dagelijks één tweet twee keer weergegeven, over de betreffende dag.
Het idee is dat door de diversiteit er een divers aantal twitteraars de tweets gaan ReTweeten en de aandacht zodoende vestigen op de accounts.

De één zal zich meer aangetrokken voelen tot humoristische tweets en de minder inhoudelijke tweets, de ander weer op de mooiere of serieuzere tweets. Op deze manier zal elke volger uiteindelijk toch weet krijgen van de ware betekenis achter de diverse christelijke feesten.

Volg deze accounts en ReTweet (of deel op Facebook) die tweets die jij tweetwaardig vindt. Wie weet wat daarvan het effect is?! Als er voor jou, als christen, zegen in te vinden is, in deze dagen, dan toch ook voor jouw volgers?

Reacties

Populaire posts