Start @NaarKerst op Twitter en Facebook!Vanaf vandaag start de kerst-adventskalender van stichting NaVida! Er is echt best veel aan ideeën binnengekomen zodat we bijna elke dag, naar Kerst 2012 toe, een tweet te zien krijgen over Kerst, door een tweep met een idee over Kerst.

In het krantenartikel van het Nederlands Dagblad is het wat scherp gesteld alsof er elke dag een superserieuze uitleg te zien of te horen zou zijn. Het is juist een prachtige melange van plaatjes, filmjes en sites , met humor, ernst, lang of kort, veelzeggend of schetsend. Het idee is dat de volger of de volger van de ReTweeter aan het denken wordt gezet over de zin en onzin van alles wat we over Kerst weten.

De eerste tweet van @NaarKerst is dan ook al meteen veelzeggend: een cartoonachtige weergave van een kerstvertelling die om de haverklap onderbroken wordt om de Bijbelse feiten ernaast te leggen. Op een luchtige manier komt men er dan dus achter waar het echt om gaat met Kerst.

Jouw 'taak' is om dit verhaal bekend te maken. Dat is waar sociale media voor staat: wat ik belangrijk, leuk, goed of mooi vind deel ik met mijn vrienden en volgers. Ik zou zo zeggen: doe je ding! Gods zegen.

m. vr. gr.,
Harold
stichting NaVida

www.twitter.com/naarkerst
www.facebook.com/naarkerst

Reacties

Populaire posts