Waar gaat NaarKerst eigenlijk over?


Precies vanaf 1 december tot en met 2de kerstdag gaat ook dit jaar het NaVida twitteraccount @NaarKerst weer dagelijks een aantal keer een tweet de twitter- en Facebookwereld insturen. Zeer uiteenlopende tweets van, dit jaar voor het eerst, zeer diverse twittermensen (tweeps) die allemaal maar over één belangrijk onderdeel in het christelijk geloof gaan: Kerst! (Waarom?)

De 'Naar... projecten' zijn een soort adventkalenders op twitter, maar dan ook voor Pasen, Hemelvaart en Pinksteren. Twitter en Facebook zijn bij uitstek de platformen om mensen te bereiken met het evangelie van Jezus Christus doordat er in korte tijd, heel snel, veel aandacht gegeven kan worden aan één bericht. Men ReTweet en deelt een bericht gemakkelijk met honderden anderen, waardoor die anderen geprikkeld worden om ook de bron te onderzoeken waar deze berichten vandaan gekomen zijn.

Zodoende kan men de ene dag een plaatje met korte boodschap of een grapje vermakelijk vinden en een andere dag een opbeurende of interessante boodschap tegenkomen om door geraakt te worden. Hoofdzaak: veel mensen die zich bezig gaan houden met de ware toedracht van de diverse feesten en gedenkdagen!

Deel die zegen en volg de accounts op Twitter en op Facebook!

Reacties

Populaire posts