Jeugddiensten in #Hoogeveen?

Je zou denken, aan de lijst op www.jeugddiensten.nl te zien, dat er in Hoogeveen steeds minder jeugddiensten gehouden worden...

Niets is minder waar! (zeggen ze dan heel enthousiast maar ik moet daar gewoon steeds weer erg hard over nadenken...) Volgens mij is het juist zo dat er nog steeds, en door veel meer kerken, en vaker dan toen we met deze site zijn begonnen, jeugddiensten georganiseerd worden! Ze worden alleen niet meer op de site geplaatst omdat het verloop in een jeugddienstcommissie vrij hoog is. Na één of twee seizoenen kan zo'n groep wel heel anders van samenstelling zijn, toch?

Vreemd genoeg worden kranten of eigen internetsites wel meegenomen in de overdracht naar de nieuwe PR-man of -vrouw maar valt www.jeugddiensten.nl daarbij blijkbaar niet genoeg op.

De site is nog steeds vrij toegankelijk voor elke kerkelijke organisatie uit Hoogeveen en omstreken en is nog steeds een mooi middel om door te zetten via je Facebook, Twitter of Hyvesaccount, of om zelf simpelweg zo af-en-toe eens op te kijken.

Breng het onder de aandacht in jouw kerkelijke gemeente en deel die zegen :)

Reacties

Populaire posts