Kerst in Hoogeveen


Het lijkt zo simpel: een Facebookpagina voor 'Kerst in Hoogeveen'. Op zich is het ook niet een hele toer om zo'n pagina aan en op te maken en het is een mooie manier om mensen te bepalen bij het kerstevangelie. Stichting NaVida heeft in samenwerking met Tammo Michel (initiator) een dergelijke pagina vormgegeven: http://www.facebook.com/kerstinhoogeveen geheten.

De beheerder(s) van de website http://www.kerstinhoogeveen.nl vonden dit ook een goed plan, zodoende dat wij deze naam konden gebruiken. Je zult dan ook verwijzingen en overeenkomstige gegevens aantreffen op beide sites.

Net als met het Twitterproject @NaarKerst gaat dit echter alleen maar een succes worden als de Hoogeveensche Facebookgebruiker er daadwerkelijk ook wat mee doet! *hint* Deel de evenementen onderling en geef aan waar je zelf bij zult zijn. Zo trekt jouw persoonlijke bemoeienis met deze lokale viering ook weer mensen aan die er vertrouwen in hebben dat jij daar een goede keuze in weet te maken. Moeilijker is het niet. Het is dan dus niet zozeer wat je te zeggen hebt, maar wat je doet, wat de ander (een stap dichter) bij God zal brengen! Deel die zegen :)

Harold

Reacties

Populaire posts